Cykla, golfa, spela tennis, bada, basta, grilla, fiska, roddbåt på sjön............


 Boka tennistid online i direkt anslutning till Sonarps B&B på Sonarps TK  www.bokatennis.nu/sonarpstk


Om oss

Bed and Breakfast - Dagkonferens - Lägenhetsuthyrning/Hus

Sonarps Bed and Breakfast erbjuder inkvartering i en lantlig, avslappnad miljö på bekvämt avstånd från Jönköping, med moderna bekvämligheter. Du kanske vill:

  • Hyra ett eget hus med familjen utrustat för självhushållning, med närhet till insjöbad, småländska möbelriket och skogspromenader. På bilavstånd finns dagsutflykter som High Chaparall, Astrid Lindgrens värld, glasriket och Gränna/Visingsö. Golfare har Hooks herrgård 3 kilometer bort.

  • Bjuda in kollegorna till en dagskonferens/workshop. Här finns ett välutrustat konferensrum för cirka 3 - 12 personer.  

  • Ta in över natten på Bed & Breakfast på genomresa, eller bara för att komma bort från staden och njuta av lugnet.

  • Boka boende på vårt B&B och boka tennistid på www.bokatennis.nu/sonarpstk

Sonarp ligger utmed riksväg 30 drygt 20 minuter från Jönköping. Det är endast 200 m till en underbar strand vid sjön Fängen som barnen kommer att älska. Har du tur kan du se både älg och rådjur. På hösten finns bär och svamp att plocka i skogarna kring Sonarp. Bor du i våra lägenheter kan du sommartid plocka fram grillen och njuta av en måltid i trädgården. Här finns dessutom tennisbana (som vi utarrenderar till Sonarps Tennisklubb som jag startade 2013 tillsammans med mina grannar), fotbollsplan och flera andra aktiviteter. Är du intresserad av trädgård är du mer än välkommen att hjälpa till med rabatterna och grönsaksland!

Är du intresserad av svensk design tar du säkert dig tid att hälsa på grannen, möbelaffären Sonarps Interiör, Sonarps Gård 3,  http://www.sonarpsinterior.se/

Lite bakgrund:
Här på gården föddes 1880 Gideon Sundbäck som efter gymnasiet lämnade Sverige för vidare studier i Tyskland och hamnade efter avslutade studier i Amerika. Han tog där patent på det blixtlås som används idag. (http://en.wikipedia.org/wiki/Gideon_Sundback)

Blixtlåset firar 100 år! 
 


 Välkommen hit önskar Ewa-Britt!